SHARE

Ceasurile inteligente sunt printre noi de ani buni, iar daca nu ai decis inca sa cumperi unul, poate ar trebui sa urmaresti tutotialul de customizare ce urmeaza. Cu siguranta iti va trezi interesul pentru acest gen de gadget.

Cum customizezi exteriorul unui smartwatch

Nu toate ceasurile inteligente pot fi customizate exterior. Drept exemplu de ceasuri la care puteti schimba curele, dam pe Moto 360, LG G Watch, Samsung Gear Live, Asus ZenWatch. Oamenii au gusturi diferite si din acest motiv a aparut nevoia de customizare exterioara a acestor dispozitive. Unii fabricanti au inteles asta si pun la dispozitie diverse curele din piele, metal, material textil din care oamenii sa pot alege.

Cum customizezi softul unui smartwatch

In primul rand, trebuie sa setezi ceasul. Descarca aplicatia Android Wear. dupa ce ai descarcat-o, lanseaz-o si urmeaza instructiunile pentru ca legat telefonul la ceas. Dupa aceasta conexiune, totul decurge de la sine.

Pentru customizare, vei avea nevoie de cateva aplicatii. Drept exemplu, iti pot da Wear Mini Launcher, Wearable Widgets – pentru cei cu ceasuri de la Sony. Mai exista Wear Faces, aplicatie ce functioneaza cu LG G Watch, Samsung Gear Live  sau Moto 360.

Dintre toate aplicatiile Android pentru customizarea smartwatch, cea care iese in evidenta este WatchMaker Premium. Te costa 4 dolari, insa cumperi un framework ce-ti permite sa descarci sute de teme, sau chiar sa le compui tu singur,  Exista si o versiune gratuita  a acestei aplicatii, insa va asigur ca merita banii din plin versiunea Pro.

Articole Recomandate

Cum scapi de eroarea „memorie insuficientă” (insufficient storage available)... Acest mesaj este destul de frecvent întâlnit mai ales de cei care au telefoane Android ceva mai vechi și este destul de enervant pentru că te uiți la ...
Cum să scapi de root Chiar dacă majoritatea celor care dețin telefoane mobile sunt interesați de cum pot să obțină acces deplin la funcțiile telefonului prin intermediul r...
Cum să oprești redarea automată a clipurilor de pe Facebook Deși nu toată lumea are o problemă cu aceste clipuri ce încep să fie redate automat pe Facebook, există suficientă lume care consideră destul de stres...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

6 COMMENTS

  1. Salut. Recent am luat un smart watch,, IMacwear M7 ” de pe gear Best, un smart cu android 4.2,Wi-Fi, GPS, sim, card de memorie, practic un telefon în miniatura. Întrebarea mea este : cum pot sa conectez telefonul (allview x2 soul style) cu smartwatch (iMacwear M7) doar prin Bluetooth, pentru a primi apeluri și mesaje direct pe ceas,fără a fii nevoie să bag un sim în ceas? Nu știu cum să împerechez cele 2 sisteme de operare cu android.
    Vă mulțumesc!

    • Salut! Ai nevoie de BT Notifier/Notification descarcat de pe Google Play in telefon. App-ul iti trimite toate sms-urile, call-urile primite pe ceas. Bafta!

  2. Salut, am un Cogito Pop, achiziționat recent din carrefour. Prima data când l-am sincronizat cu telefonul a mers, dar a doua oara îmi spune ca nu se poate sincroniza din cauza ca este pinul sau cheia de acces greșită. Ce pot face?

LEAVE A REPLY