SHARE
Counter-Strike 1.6

După Doom a rulat pe o imprimantă și Zelda: Ocrania of Time poate rula pe ecranul mic al ceasului inteligent LG G Watch, un developer a reușit acum să instaleze epicul, celebrul Counter-Strike 1.6 pe un telefon Android. Se anunță un an plin de surprize pentru amatorii de tehnologie mobilă.

Nu este vorba despre o clonă a jocului, este chiar jocul Counter-Strike 1.6 care rulează pe telefonul Android. Bineînțeles, ca să poți instala jocul e nevoie să îl cumperi prin Steam.

E drept, să joci shootere pe un telefon touchscreen nu e cea mai bună experiență. S-au făcut câteva adaptări pentru butoane, aruncate parcă cu furca pe ecran. În plus, indiferent ce telefon ai, jocul mai sacadează din când în când din cauza FPS-urilor foarte scăzute. Oricum, ideea este una destul de bună mai ales pentru nostalgicii acestui gen. Counter-Strike 1.6 este cu siguranță unul dintre jocurile PC care au făcut istorie și care încă se mai joacă la nivel profesional sub forma Counter-Strike GO.

 


Dacă vrei să instalezi și tu această versiune de Counter-Strike 1.6 pe telefonul tău Android, poți folosi instrucțiunile de aici pentru a instala APK-ul și bineînțeles descărca.

Repet, este doar Counter-Strike 1.6 care mai sacadează din când în când probabil din cauza incompatibilității. Dacă vrei să te distrezi un pic  deși sunt sigur că mai mult te vei enerva cu acel touchscreen, descarcă-l și instalează-l.

Articole Recomandate

5 jocuri Android pe care trebuie să le joci pe tabletă Ce rost are să-ți cumperi o tabletă dacă nu o folosești la jocuri? Din punctul meu de vedere, tableta este menită distracției, ideii de entertainment ...
Plague Inc – sau cum am distrus omenirea cu un singur virus Am descoperit Plague Inc, unul dintre cele mai ciudate dar în același timp interesante joculețe Android pe care le-am văzut și jucat în ultima vreme. ...
Basketball Stars – încă un joc interesant de la Miniclip Cei de la Miniclip sunt puși pe fapte mari în ultima vreme și m-au convins să încerc și Basketball Stars. După ce am distrus telefoanele cu 8 Ball Poo...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here