SHARE

Clean Master este una dintre cele mai bune aplicatii mobile pentru Android creata in ultimii ani, cu peste 400.000.000 downloads la activ. Este aplicatia perfecta in momentul in care observati ca telefonul incepe sa aiba lag si sa raspunda greu la comenzi, incepe sa se incinga mai mult de cat normal si cu ajutorul careia puteti elibera din spatiu in momentul in care va confruntati cu lipsa de spatiu liber pentru poze sau muzica.

Aceasta aplicatie face multe, insa printre principalele atuuri putem sa enumeram eliberarea spatiului de pe cardul SD, elibereaza memoria RAM, mareste durata de viata a bateriei, opreste supraincalzirea si protejeaza dispozitivul de virusi sau aplicatii cu vulnerabilitati. Este foarte usor de folosit si cu siguranta va va fi de un real folos.

Am observat faptul ca romanii instaleaza pe telefon o gramada de aplicatii care ingreuneaza functiile acestuia foarte mult. Le instaleaza pur si simplu de curiozitate sau din gresala. Suntem tara in care oamenii isi cumpara telefoane de 2000 de lei doar pentru Facebook si atat. in rest, habar nu au sa instaleze o aplicatie macar si nu trebuie sa ne ferim sa o spunem. Este o porblema care poate fi rectificata si isi are radacinile adanc infipte in educatie.

Telefonul mobil trebuie sa fie un dispozitiv care ne ajuta si care este direct proportional cu puterea noastra de cumparare sau de nevoile noastre. De asemenea, trebuie sa invatam sa il folosim cat de cat iar in acest mod invatam si cum sa avem grija de “sanatatea” acestuia. Niciodata nu trebuie sa instalati aplicatii despre care nu cunoasteti infromatii sau de care nu sunteti convins ca va folosesc.

Articole Recomandate

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe ...
Google Maps face explorarea orașelor o joacă de copii În momentul în care Google îmbunătățește serviciile sale o face într-un mod destul de tacit. Mai mult ca sigur mulți dintre voi nu ați observat schimb...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY