SHARE

Cand ai nevoie de o rochie frumoasa trebuie sa fii sigura de faptul ca apelezi la cei mai buni. Vine un moment in viata fiecarei femei in care banii conteaza mai putin de cat impresia lasata la un eveniment fie ca discutam despre nunta, botez ori alt eveniment. De fiecare data la asemenea evenimente femeile incearca sa etaleze cele mai frumoase rochii. Se fac poze si raman amintiri. E foarte important sa te prezinti cu o rochie cat mai unica si cat mai bine lucrata. Cum poti avea o asemenea rochie?

Apeleaza la un atelier privat pentru o rochie unica

Salvarea ta vine de la un atelier provat. Oricat ai incerca sa cauti prin magazine si buticuri, de acolo poti cumpara numai lucruri cate s-au mai vandut si altora. E posibil ca la evenimentul pentru care te pregatesti sa apara cineva cu aceeasi rochie ca a ta daca alegi sa o cumperi din magazine sau buticuri. Daca vrei sa fii unica, trebuie sa apelezi la cele mai bune ateliere rochii Bucuresti. O sa iti ia ceva vreme pana o sa gasesti unul pe masura cerintelor tale, insa la final vei fi multumita.

Cred ca ce conteaza mai mult este unicitatea si inspiratia de a alege o rochie pe care nu o mai are nimeni sau pe care nu a mai vazut-o nimeni pana acum. Intotdeauna am fost de parere ca o femeie inteligenta o sa isi doreasca sa fie unica si aparte, nicidecum ieftina sau la moda crezand ca moda inseamna sa ai ce au altii. Nu, intotdeauna moda a insemna sa fii tu unic si special, nu sa copiezi pe cel de langa tine.

Exista oare “cele mai bune”?

Stiu ca nu prea exista cele mai bune, ideea de cele mai bune. Exista insa ideea de perfectiune pe care o propovaduim in societatea contemporana din greu. Cred ca avem nevoie de putin mai multa explicatie aici. Atunci cand intamlin ceva fenomenal, il consideram cel mai bun. E intr-un fel destul de logic pentru ca perfectiunea se intruchipeaza in cel mai bun, chiar daca intotdeauna exista ceva mai bun fata de ce avem. Nu putem sa ramanem pe loc in timp ce intreaga societate avanseaza iar dina cest motiv cel mai bun reprezinta identificarea temporara a perfectiunii doar.

Articole Recomandate

Vesnicul razboi, vesnica rafuiala! Intotdeauna a existat acest vesnic meci iOS versus Android. Cei care folosesc iOS spun mereu ca acesta isi arata intotdeauna superioritatea din punct ...
Contează de unde cumperi scaunul de birou? Se lucrează destul de mult prin birouri în România și mulți dintre cei care aveți un asemenea job ați observat probabil că scaunul pe care petreceți m...
3 motive să comanzi articole de birotică online Nimic nu mă enervează mai mult decât să mă duc pe la hipermarketuri sau prin librării și să nu găsesc exact produsele de birotică și papetăriile pe ca...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here