SHARE

Importanta cardurilor SD si a memoriei interne de stocare incepe sa paleasca in fata posibilitatilor oferite de cloud storage. Cloud storage iti permite sa uploadezi si sa creezi backup pentru contentul din telefonul Android catre o sursa online, salvand GB pretiosi pe care il poti folosi in alt scop. In cele ce urmeaza am intocmit o lista cu cele mai bune aplicatii pentru cloud storage.

  1. OneDrive este o aplicatie gratuita adusa de cei de la Microsoft, iti permite de asemenea sa folosesti aplicatii precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint. Are functii precum backup automat de foto si video, alaturi de posibilitati de sharing multiple.
  2. Copy. Aceasta aplicatie desi nu este cunoscuta sau renumita, veteranii cloud storage pe Android sigur au auzit de ea. E extrem de simplu de utilizat si atentie, are suport pentru Chromecast. Poti sa te uiti la poze sau la clipuri video pe TV direct de pe telefon atingand iconita Chromecast din aceasta aplicatie.
  3. Google Drive ofera 15 Gb spatiu de stocare in cloud si partea cea buna este ca nu da gres. Nu am intalnit niciodata probleme in folosirea acestei aplicatii, poate si pentru ca este dezvoltata de cei de la Google, alias dumnezeii Androidului.
  4. Dropbox este una dintre cele mai bune aplicatii de cloud storage din lume la ora actuala si chiar daca ofera doar 2 GB spatiu de stocare initial, abonamentul pentru planul de 1 TB anual nu mi se pare deloc exagerat.
  5. Box. Este aplicatie gratuita disponibila in Google Play si ofera 10 GB spatiu de stocare cu o limita de upload de 250 MB. Daca ai nevoie de mai mult trebuie sa scoti din buzunar 10 dolari pentru inca 25 GB. Nu are functii avansate, doar uploadezi si sheruiesti, nimic mai mult.

Articole Recomandate

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe ...
Google Maps face explorarea orașelor o joacă de copii În momentul în care Google îmbunătățește serviciile sale o face într-un mod destul de tacit. Mai mult ca sigur mulți dintre voi nu ați observat schimb...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY