SHARE

Desi in Indonezia au inceput deja sa ajunga telefoane cu Android 5.1, insa pentru restul lumii nu se stie nimic deocamdata. Acest update aduce suport pentru mai multe cartele sim, functia Device Protection si voce HD. De asemenea, au mai aparut si shortcut-uri pentru Wi-Fi si Bluetooth in meniul Quick Settings.

Dupa cum spuneam, nimeni nu stie cand o sa apara primele device-uri cu Android 5.1 in Europa, insa am o vaga banuiala ca primii care vor afla despre acest update vor fi cei cu smartphone Motorola, Nexus sau Google Play Editions. Detinatorii de aceste marci pot sa verifice disponibilitatea de update la Android 5.1 din meniul telefonului, respectiv Avoute Phone > Software Update.

Multi or sa intrebe care sunt de fapt imbunatatirile acestui update, asa ca o sa enumeram aici cateva dintre cele de baza, cele mai importante:

  • Android 5.0 nu avea Silent mode, 5.1 are
  • S-a imbunatatit consistent stabilitatea sistemului
  • Managementul memoriei ram imbunatatit
  • Aplicatiile nu se mai inchid din senin fara motiv
  • Bateriile telefoanelor ar trebui sa tina mai mult dupa acest update
  • S-a imbunatatit traficul de date WiFi, nu mai consuma atat de multi MB
  • S-a reparat problema de conectare la WiFi
  • S-a rezolvat problema cu Okey Google
  • S-a reparat problema legata de notificari

Cam acestea ar fi cele mai importante schimbari ale Android 5.1 fata de Android 5.0 si deocamdata nu exista informatii despre posibile viitoare functii extra pe care Android 5.1 le-ar putea avea. Cu siguranta vom afla mai multe detalii in orele urmatoare si zile pe masura ce in Indonezia vor apare stiri in legatura cu acest update.

Din punctul meu de vedere, Android 5.1 a fost un update extraordinar si este modul in care trebuie sa se mearga, e directia de urmat atata timp cat avem pretentia de a avansa. Revenim cu vesti pe masura ce facem rost de ele.

Articole Recomandate

(RAPORT) Peisajul marilor companii tech se va schimba radical până în 2020. Sams... Peisajul companiilor IT are să se schimbe radical până în 2020, mai ales în ceea ce privește relația cu angajații, potrivit unui concept numit The Ope...
Legenda Nokia 3310 se întoarce pe rafturile magazinelor Mai țineți voi minte celebra replică a lui Arnold Schwarzenegger din filmul Terminatorul? „I’ll be back”... Ei bine, iată că Terminatorul în cazul nos...
Scandalul Galaxy Note 7 la final. Bateriile sunt de vină O sursă din apropierea Samsung spune că producătorul sud coreean a ajuns la o concluzie finală legat de celebrul Samsung Galaxy Note 7. Se pare că tot...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here