SHARE

Desi in Indonezia au inceput deja sa ajunga telefoane cu Android 5.1, insa pentru restul lumii nu se stie nimic deocamdata. Acest update aduce suport pentru mai multe cartele sim, functia Device Protection si voce HD. De asemenea, au mai aparut si shortcut-uri pentru Wi-Fi si Bluetooth in meniul Quick Settings.

Dupa cum spuneam, nimeni nu stie cand o sa apara primele device-uri cu Android 5.1 in Europa, insa am o vaga banuiala ca primii care vor afla despre acest update vor fi cei cu smartphone Motorola, Nexus sau Google Play Editions. Detinatorii de aceste marci pot sa verifice disponibilitatea de update la Android 5.1 din meniul telefonului, respectiv Avoute Phone > Software Update.

Multi or sa intrebe care sunt de fapt imbunatatirile acestui update, asa ca o sa enumeram aici cateva dintre cele de baza, cele mai importante:

  • Android 5.0 nu avea Silent mode, 5.1 are
  • S-a imbunatatit consistent stabilitatea sistemului
  • Managementul memoriei ram imbunatatit
  • Aplicatiile nu se mai inchid din senin fara motiv
  • Bateriile telefoanelor ar trebui sa tina mai mult dupa acest update
  • S-a imbunatatit traficul de date WiFi, nu mai consuma atat de multi MB
  • S-a reparat problema de conectare la WiFi
  • S-a rezolvat problema cu Okey Google
  • S-a reparat problema legata de notificari

Cam acestea ar fi cele mai importante schimbari ale Android 5.1 fata de Android 5.0 si deocamdata nu exista informatii despre posibile viitoare functii extra pe care Android 5.1 le-ar putea avea. Cu siguranta vom afla mai multe detalii in orele urmatoare si zile pe masura ce in Indonezia vor apare stiri in legatura cu acest update.

Din punctul meu de vedere, Android 5.1 a fost un update extraordinar si este modul in care trebuie sa se mearga, e directia de urmat atata timp cat avem pretentia de a avansa. Revenim cu vesti pe masura ce facem rost de ele.

Articole Recomandate

A fost identificată cauza pentru explozia Galaxy Note 7 O companie independentă a pornit într-o investigație proprie pentru a afla de ce explodează telefoanele Note 7 și a descoperit o gravă eroare în desig...
Digi Mobil primește un upgrade – banda LTE (1)2100 De câteva zile, prin Drobeta Turnu Severin am început să primesc semnal pentru 4G. Telefonul meu pe care-l cumpărasem în urmă cu o lună nu opera în ba...
OnePlus 3T va fi lansat pe 14 noiembrie Celebra companie OnePlus care a intrat ca un tăvălug în piața smartphone și a dat la o parte giganți precum Samsung și LG, are de gând să lanseze un n...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY