SHARE
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat cu brio nu demult și cred că mulți dintre voi v-ați gândit deja să puneți mâna pe un asemenea dispozitiv. Dar oare merită banii? Oare merită investiția? Ei bine, haideți să analizăm problema din perspectiva unui român, unui om al cărui salariu nu depășește lunar prețul telefonul în sine. Este Samsung Galaxy Note 7 genul de telefon de care chiar ai nevoie și pe care trebuie să-l ai neapărat? Haideți să vedem 5 motive pentru care NU ar trebui să-l cumperi…

5 motive să nu cumperi un Samsung Galaxy Note 7

  1. Prețul este ridicol. Evident, fiind cel mai tare din parcare în acest moment, e normal. Poate fi cumpărat pentru puțin sub 4000 de lei. WTF!!! Cine are un salariu de 4000 de lei în România? Sau iar facem rate la telefoane?
  2. Nu ai la ce să-l folosești. Este genul de telefon destinat mediului business. De ce ai cumpăra așa ceva din moment ce tu tot ce faci pe telefon este să te uiți la clipuri și să stai pe Facebook? De ce ai cheltui 4000 de lei pe un telefon când te-ai putea descurca la fel de bine cu unul de 1000 de lei?
  3. Interfața TouchWizz. Nu știu cum vi se pare vouă, dar mie unul mi se pare din ce în ce mai urâtă. Cu fiecare update Android, Samsung parcă face eforturi teribile să transforme această interfață cândva de succes într-un kitsch.
  4. Costuri de reparație mari. Cu cât este mai mare telefonul și de generație mai nouă, cu atât costurile de reparație vor fi mai ridicole. Dacă-l scapi pe jos s-a zis cu el, te va costa o avere să schimbi touchscreen-ul sau sticla din spate.
  5. Nu este FUTUREPROOF. Cu alte cuvinte peste vreo 2 ani de zile va fi o jucărie comparativ cu modelele nou apărute. De ce ai da 4000 de lei acum pentru o jucărie ce-și va pierde valoarea prea repede? Nu susțin investiția în tehnologie, orice fel de tehnologie.

BONUS: E ocazia să cumperi un Note 5. Era clar că în momentul în care Samsung Galaxy Note 7 va intra pe piață, prețul pentru Note 5 va scădea destul de mult. Așa s-a întâmplat, astăzi poți cumpăra telefonul cu 2600 RON iar diferența de la 5 la 7 nu va fi extraordinar de mare.

 

Articole Recomandate

Ai o tabletă veche cu care consideri că nu mai ai ce face? Iată 5 idei destul de... În momentul în care cumperi o tabletă Android, ești conștient de faptul că în câțiva ani, tehnologia și internetul vor evolua suficient de mult cât să...
Piața smartwatch a murit. Aduceți un popă Nu știu cum vi se pare vouă peisajul ceasurilor inteligente, însă din punctul meu de vedere asistăm la un frumos priveghi. Lăsând la o parte imaginea ...
Cum să încarci un telefon FĂRĂ ÎNCĂRCĂTOR (3 moduri năstrușnice) Nu întotdeauna ai la îndemână un încărcător sau o priză și de obicei, cu cât ai bateria mai descărcată cu atât vei fi mai departe de aceste două eleme...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY