SHARE
silicoane

Da, după cum vă puteți probabil da seama, nu este un articol destinat bărbaților. Silicoane nu-și pot pune bărbații deși sunt vreo câțiva care ar cam dori treaba asta. În fine, mărirea sânilor cu implant mamar este o practică foarte la modă în ziua de azi și există cel puțin 3 motive pentru care femeia modernă apelează la așa ceva. Haideți să trecem și noi în revistă 3 motive pentru mărirea sânilor.

3 motive să apelezi la o operație de mărire a sânilor

  1. Încrederea în propria persoană este un aspect de luat în considerare în ziua de azi pentru că trăim într-o societate din ce în ce mai încleștată în cultul frumosului. E simplu să îți pierzi încrederea în tine când știi că nu ești așa dotată ca restul prietenelor tale și culmea ,mai ești luată și la mișto pe tema asta. Operația de mărire a sânilor te va ajuta.
  2. Dacă ai avut parte de un accident, această operație de mărire a sânilor te poate ajuta destul de mult pentru că este chirurgie plastică, reparatorie. Ceva de genul orice lucru rău are și un mic avantaj, dacă vei alege să îți reconstruiești sânii cu ajutorul implanturilor, cu siguranță vei rezolva problema destul de frumos și elegant, cu rezultate foarte bune.
  3. Industria show-bizz nu trebuie să aștepte. Dacă ești genul de femeie care vrea să apară la televizor, trebuie să arăți cât mai bine. Un implant mamar va face din tine exact femeia care se caută pe televizor în ziua de azi. Frumoasă, dotată, poate și inteligentă după caz deși nu prea ai nevoie de inteligență peste medie ca să reușești în televiziune.

Rămâne la aprecierea fiecărei femei dacă alege să meargă pe această soluție sau nu, important este că ea există și este destul de eficientă. Bărbații, indiferent de vârstă, vor susține întotdeauna aceste implanturi pentru că până la urmă  tuturor ne plac femeile dotate, nu? Așa că dacă le-am putea avea alături în fiecare noapte, cu siguranță le vom susține și le vom încuraja în acest sens….

Articole Recomandate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, su...
Vrei să fii un manager mai bun? Inspiră-te de la cei mai buni Să fii manager în România nu e atât de simplu cum pare pentru că termini o facultate și apoi constați că în câmpul muncii ai nevoie și de alte cunoști...
De ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze? Din păcate, în România oamenii nu sunt capabili să facă schimbul de ulei pentru motor la timp, ce să mai zicem de uleiul din cutia de viteze? Cunosc o...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY